Salade kapucijners en geitenkaas

Lunchsalade kapucijners, geitenkaas, rauwkost

Wat nou, een lunch zonder brood is lastig. Hier het bewijs dat het niet zo is. Gewoon een kwestie van goede voorbereiding en even de moeite nemen zodat je de volgende dag zult smullen bij de lunch.

Meal prepping

Meal prepping zoals dat heet: Deze lunchsalade maak ik binnen tien minuten op een doorsnee avond voor de volgende werkdag. Snel klaar, gezond en erg lekker. Bovendien is de salade glutenvrij en vegetarisch.

lunchsalade

Lunchsalade kapucijners, geitenkaas en rauwkost

Voor 1 persoon

Boodschappenlijstje

  • 1/2 Rode paprika in kleine blokjes
  • 1 /2 Blikje kapucijners
  • 1 wortel in kleine stukjes
  • 30 Gram zachte geitenkaas
  • 15 Cherry tomaatjes gehalveerd
  • Paar takjes platte peterselie fijngehakt
  • Eetlepel lijnzaadolie
  • Zwarte peper en zout

 

Zo maak je de lunchsalade

Doe alle ingrediënten in een afsluitbaar bakje en hussel goed. Sluit het bakje af en bewaar de salade in de koelkast tot je hem op gaat eten. Zet hem de volgende dag op je werk dus ook nog even in de koelkast. Meng de lijnzaadolie er vlak voor serveren doorheen samen met wat zwarte peper en zout. Easy does it.