Over mij

Mijn naam is Leonoor. SlimmerAfslanken.nl heb ik in 2009 opgericht. In het dagelijks leven ben ik online marketeer en heb mijn eigen bedrijf Kolibrie Marketing. De website SlimmerAfslanken.nl doe ik vooral omdat ik het leuk vind en omdat voeding, sport en gezondheid mijn passies zijn.

leonoor slimmerafslanken

WAAROM IK MET SLIMMERAFSLANKEN BEGON

Ik begon in 2009 met de website nadat ik zelf veel afviel door het aanpassen van mijn levensstijl. Van altijd ‘ iets te zwaar’  en niet echt lekker in mijn vel, ging ik binnen niet al te lange tijd om:  ik viel 20 kilo af, simpelweg door goed en gezond te eten en veel te sporten.

ERVARINGSDESKUNDIGE AFVALLEN

Afvallen is ook kennis vergaren: wat werkt voor mij wel en wat werkt niet? Ik las veel op internet en in boeken over voeding en lifestyle. In no-time werd ik een echte ervaringsdeskundige. Ik besloot een cursus gewichtsconsulent te volgen voor inhoudelijke verdieping en om mijn kennis te professionaliseren. Kortom: heel veel nieuwe kennis over voeding en afvallen! Al snel was ik gediplomeerd gewichtsconsulent en wist ik het nodige  van afvallen en gezond gewicht.

MIJN VISIE

Inmiddels zijn we een paar jaar verder. Na de cursus gewichtsconsulent ben ik mijzelf blijven verdiepen en ben ik blijven leren over voeding en lifestyle. Ik lees nog steeds veel boeken over voeding en volg veel food- en health blogs. Door alle kennis en ervaring heb ik inmiddels ook een duidelijkere visie ontwikkeld: er is niet één methode die werkt voor iedereen die af wil vallen, er zijn er meer. Iedereen is immers anders! In mijn visie mix ik De Hormoonfactor met Richard de Leth, Rens Kroes met Jacqueline van Lieshout. Dan nog wat Voedzo met De Voedselzandloper, Gillian McKeith  en Forks over Knives. Soms wat meer van de één, soms wat meer van de ander. Ik maak zelf mijn “perfecte” mix en stel steeds bij.

JE BENT WAT JE EET

In eenzijdige crash-diëten, poeders en (afslank)pillen geloof ik niet. Het gaat om aanpassing van je voedingspatroon en leefstijl. Sinds ik dat inzie en het zelf ben gaan doen, voel ik me beter dan ooit. De kilo’s zijn er af gebleven en ik heb veel meer energie. Eten is nog steeds heel erg belangrijk in mijn leven: ik kan er echt van genieten. Ik denk, droom en leef (bijna) voor eten. Je bent wat je eet!

SPORTEN

Ook sport is voor mij belangrijk: het is bron van energie, een vorm van ontspanning en een uitlaatklep tegelijkertijd. Sporten gecombineerd met goede voeding is voor mij dé manier om fit te blijven. Mijn kennis en ervaring wil ik graag via deze website delen en anderen helpen hetzelfde te bereiken.

MEER WETEN?

Vragen, opmerkingen en tips voor SlimmerAfslanken.nl zijn van harte welkom.

Wil je meer over mijzelf weten, bekijk dan mijn persoonlijke Linkedin profiel of mijn Twitter pagina.