Recept salade geitenkaas en kapucijners (vega)

Een lekkere salade is altijd goed voor de lunch. Gezond, voedzaam en weer eens iets anders dan een boterham. Deze lekkere vegetarische salade met geitenkaas en kapucijner heb je in minder dan 10 minuten gemaakt.

 

lunchsalade

Salade geitenkaas en kapucijners (vega)

Dit recept is voor 1 persoon.

Ingrediënten

  • 1/2 Rode paprika in kleine blokjes
  • 1 /2 Blikje kapucijners
  • 1 wortel in kleine stukjes
  • 30 Gram zachte geitenkaas
  • 15 Cherry tomaatjes gehalveerd
  • Paar takjes platte peterselie fijngehakt
  • Eetlepel lijnzaadolie
  • Zwarte peper en zout

Zo maak je deze salade

Doe alle ingrediënten in een afsluitbaar bakje en hussel goed. Sluit het bakje af en bewaar de salade in de koelkast tot je hem op gaat eten of doe hem meteen op je bord als je hem nu gaat eten.  Meng de lijnzaadolie er vlak voor serveren doorheen samen met wat zwarte peper en zout.