Slimmer Voedingsadvies

Ben jij dit?

 • Zitten jouw broeken ook net even te strak?
 • Durf je eigenlijk niet in je bikini naar het strand?
 • Schrik je als je naar foto’s van een paar jaar geleden kijkt?
 • Zit je eigenlijk niet lekker in je vel omdat de kilo’s je in de weg zitten?
 • Heb je veel te weinig energie om alle dingen te doen die je leuk vindt?
 • Zijn de kilootjes er de afgelopen jaren langzaam maar zeker bij gekomen?

leonoor slimmerafslankenZo kan het toch niet langer: het is nú tijd voor actie. Kom op, geef je zelf een schop onder je kont!

Kom in actie!

Hoe? Wees gerust, je staat er niet alleen voor. Ik help je op weg. Samen gaan we aan de slag om jou weer lekker in je vel te laten zitten. Niet met een eng dieet, niet met eindeloze sportprogramma’s. Nee hoor, gewoon met wat aanpassingen van je huidige eetpatroon.  Het is inmiddels bewezen dat dat het beste werkt. We gaan namelijk uit van jouw eigen leefstijl, voorkeur en smaak. Er zal iets moeten veranderen, maar minder drastisch dan je misschien denkt.

 

Wat moet je daarvoor doen?

Stap 1 is simpel: laat van je horen en neem contact met mij op.  Geef aan waar je hulp bij nodig hebt en wat je doel is.  Wil je kilo’s kwijt, wil je meer energie, werken aan je weerstand of wat dan ook. Laat het weten.

 

Intake

Vervolgens maken we een afspraak voor een intake via chat, e-mail, Skype of Google Hangout.  In de intake maken we kennis, vertel jij iets meer over je doelen en vertel ik je alles over de aanpak. Daarna gaan we samen aan de slag. De intake duurt ongeveer een kwartiertje.

 

Eetdagboek

Ik vraag je om een week bij te houden wat je eet en drinkt. Dat geeft vaak al veel inzicht en soms zie je zelf al wat je eigen valkuilen zijn.  Na een week stuur je je eetdagboek op en analyseer ik het. Wat doe je al heel goed en wat kun je veranderen om je doelen te halen?  Ik werk een persoonlijk advies uit, dit ontvang je via e-mail. Vervolgens kun je er direct mee aan de slag.

 

Direct aan de slag met persoonlijke voedingstips

De tips die je krijgt zijn helemaal op jou afgestemd en je kunt ze dezelfde dag nog in de praktijk gaan brengen. Ik kijk natuurlijk altijd naar jouw persoonlijke voorkeuren en zal je bijvoorbeeld niet iets adviseren te eten waar je niet van houdt. Of als ik weet dat je een drukke baan én een druk gezin hebt, zal ik je geen maaltijden adviseren die veel voorbereidingstijd vragen. Het gaat erom dat het werkt voor jou, dus verwacht alleen tips die speciaal voor jou zijn.

Wat krijg je dan allemaal

Bij het Persoonlijk Voedingsadvies van Slimmerafslanken krijg je dus:

 • Intakegesprek via chat, e-mail, Skype of Google Hangout. Dit is gratis
 • Analyse van jouw eetpatroon: wat doe je al goed en wat kan er beter
 • 10 Tips voor een beter eetpatroon
 • Recepten voor gezonde en lekkere maaltijden
 • 1 maand onbeperkt vragen stellen via e-mail, sms of whatsapp

Tarieven

Een online voedingsadvies kost € 39,95. Het intakegesprek is gratis.

 

 

Direct aanvragen