Mijn filosofie

leonoor slimmerafslanken

Afvallen, gezondheid en bewegen

SlimmerAfslanken.nl is een website over afvallen, gezond eten, gezond leven en bewegen. Ik geloof dat al deze elementen cruciaal zijn om lekker in je vel te zitten.  Een gezond gewicht is het streven: niet te zwaar en niet te licht. Genieten van het leven in het algemeen en van lekker  eten en drinken in het bijzonder.

Wat vind ik belangrijk

Gezond én lekker eten. Liefst zo veel mogelijk puur, eerlijk en clean. Dus zonder toevoegingen, te veel e-nummers en andere rommel. Als het kan biologisch maar het hoeft niet altijd. Ik heb een druk leven en heb geen tijd om urenlang in de keuken te staan. Mijn eten moet dus ook nog eens snel op tafel staan. Ik houd van gemak, maar kant-en-klaar maaltijden en pakjes en zakjes komen mijn huis niet in.

Sport en beweging is geen optie, maar een must! Ik sport zelf veel (spinning, bootcamp, TRX, wielrennen en hardlopen) en merk dat ik mij daardoor fit en energiek voel. Boven alles vind ik sport vooral heel leuk! Als het even kan adviseer ik iedereen een paar keer per week te sporten.

Afvallen zonder dieet

Als je een gezond gewicht wilt behalen, dan kan dat natuurlijk op veel verschillende manieren. Er zijn allerlei methodes, diëten, poeders en pillen beschikbaar waarmee je snel of minder snel kilo’s kwijt kunt raken. Wil je juist verantwoord, gemakkelijk en vooral blijvend afvallen, lees dan de uitgebreide informatie op onze site.

Mijn website is voor iedereen die op een gezonde manier een gezond gewicht wil krijgen of behouden. Wij zijn er voor mannen, vrouwen, gezinnen, kinderen, ouderen en jongeren.

Waarom SlimmerAfslanken.nl?

  • Je valt verantwoord af, minder snel dan met een crash-dieet, maar wel blijvend
  • Niet alleen informatie over gezonde voeding, maar ook over sport en beweging
  • Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen en gezond gewicht

Kortom

Wij helpen je met tips en advies voor een gezonde leefstijl op het gebied van voeding en bewegen. Het enige dat jij nodig hebt is wilskracht, discipline en de wil om te veranderen.